Ανοίγει το εργοστάσιο της η Volvo στην Σουηδία

Ανοίγει το εργοστάσιο της η Volvo στην Σουηδία

Μετά την αναστολή των εργασιών του για τρεις εβδομάδες, η Volvo θα ανοίξει ξανά το εργοστάσιο και τα γραφεία της στη Σουηδία την επόμενη εβδομάδα.

Το εργοστάσιο της Volvo στη Γάνδη θα ανοίξει ξανά στις 20 Απριλίου, αλλά με μειωμένη παραγωγή, ενώ το εργοστάσιό της στη Νότια Καρολίνα στις Ηνωμένες Πολιτείες αναμένεται να ανοίξει στις 11 Μαΐου. «Ο ρυθμός παραγωγής θα εξαρτηθεί από την αγορά. Μπορούμε να παράγουμε με πλήρη ταχύτητα αυτοκίνητα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τις παραγγελίες», δήλωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος, Hakan Samuelsson.

Στη Σουηδία, από την άλλη όλες οι αίθουσες συσκέψεων, οι χώροι των γραφείων και τα εστιατόρια έχουν προσαρμοστεί ανάλογα ώστε οι εργαζόμενοι και οι παρευρισκόμενοι να κρατούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να τηρούν τα μέτρα προφύλαξης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι