Αντιδήμαρχος Διόνυσου: Άνδρας ντυμένος πυροσβέστης πετούσε γκαζάκια

Μαίνεται η φωτιά στο Λασίθι - Μήνυμα του 112 για εκκένωση τεσσάρων οικισμών

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Διονύσου, που έδωσε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, κάποιος εμπρηστής είχε βάλει στολή πυροσβέστη.

«Υπήρξε καταγγελία για άνθρωπο που είχε ντυθεί πυροσβέστης και πετούσε γκαζάκια», είπε ο αντιδήμαρχος. «Πιστεύω ότι επρόκειτο για εμπρησμό, γιατί είδα και ο ίδιος βίντεο από το κέντρο ελέγχου. Υπήρχε μία εστία και έξι λεπτά αργότερα είδαμε πέντε εστίες κατά παράταξη. Αυτό από μόνο του δεν μπορεί να γίνει. Μου είπαν ότι είδαν ένα σκουτεράκι και ο οδηγός ντυμένος με στολή πυροσβέστης πετούσε γκαζάκια». Επίσης υπήρξαν αναφορές από κατοίκους ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις την ώρα που ξεκινούσε η φωτιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι