Αντιδρά ο Στίγκας στη δίωξη κατά του κόμματος των “Σπαρτιατών”

Πώς οι "Κασιδιάρηδες" άφησαν τον Στίγκα στα κρύα του λουτρού!, Κόμπρα

Αρνητικός απέναντι στις διώξεις που προαναγγέλλονται  ο επικεφαλής των “Σπαρτιατών” στη Βουλή Βασίλης Στίγκας.

«Μέσα σε ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο πολιτικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος της κυβέρνησης με τους τραγικούς χειρισμούς της σε σωρεία σημαντικών κοινωνικοπολιτικών ζητημάτων, εξαιτίας των οποίων η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ασφυκτιά, οι “Σπαρτιάτες” έπρεπε να στοχοποιηθούν, προκειμένου η κοινή γνώμη να αποπροσανατολιστεί με την ποινική δίωξη, έστω και σε βαθμό πλημμελήματος, εναντίον των βουλευτών του κόμματος προς δημιουργία εντυπώσεων και εκφοβισμού» τόνισε, πριν από λίγο, ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Στίγκας, για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των βουλευτών των “Σπαρτιατών”.

«Παράλληλα, η δίωξη αυτή» προσέθεσε ο κ. Στίγκας «αποτελεί τρανή απόδειξη ότι η παρούσα κυβέρνηση, έχοντας χάσει κάθε ίχνος σεβασμού προς τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν διστάζει να εργαλειοποιεί την ποινική δικαιοσύνη και τα συστημικά μέσα που προδικάζουν δικαστικές αποφάσεις, για να εξουδετερώσει όποιους πολιτικούς αντιπάλους της φοβάται. Ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των “Σπαρτιατών” στηρίζω και αγκαλιάζω όλους τους βουλευτές του κόμματος, ώστε να βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι την τελική νίκη για την Ελλάδα και τους Έλληνες» κατέληξε ο πρόεδρος του κόμματος.

Πάντως η έρευνα της εισαγγελίας κινήθηκε μετά από καταγγελίες του ίδιου του κ. Στίγκα πέρσι το φθινόπωρο στη Βουλή, όταν άλλοι βουλευτές του κόμματος αποχωρούσαν και άλλοι διεγράφοντο, αφήνοντας ουσιαστικά το κόμμα χωρίς κοινοβουλευτική ομάδα. Εν συνεχεία ο κ. Στίγκας, όταν αλλαξογνώμησαν πολλοί από αυτούς, αλλά πιθανόν και ο ίδιος, πήγε στην εισαγγελία -αφού πλέον είχε κινηθεί η διαδικασία- για να καταθέσει όσα γνώριζε. Εν τω μεταξύ είχε ανακαλέσει ήδη όσα είχε πει περί καθοδηγούμενων και ποδηγετούμενων και περί greek mafia και δον Κορλεόνε στη Βουλή. Η διαδικασία όμως είχε ήδη κινηθεί και είναι άγνωστο τι ακριβώς κατέθεσε τον περσινό Σεπτέμβρη στην εισαγγελία ο ίδιος. Tο κατωτέρω βίντεο είναι από το περσινό φθινόπωρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι