Αντίδραση Τσίπρα για τη διαρροή ότι δεν πήρε θέση στο θέμα της “Αυγής”

Αντίδραση Τσίπρα για τη διαρροή ότι δεν πήρε θέση στο θέμα της “Αυγής”

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση» λένε άνθρωποι από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της εφημερίδας “Αυγή”.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι κύκλοι αυτοί λένε τα εξής: «Οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα. Ο ΑλέξηςΤσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής. Δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές των εργαζομένων».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι