Αντιεμβολιαστής επιτέθηκε σε ιερέα (video)

Αντιεμβολιαστής επιτέθηκε σε ιερέα (video)

Ένας αντιεμβολιαστής πολίτης επιτέθηκε λεκτικά σε ιερέα επειδή μίλησε για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στη Ζάκυνθο, σε πανηγύρι στην περιοχή Πηγαδάκια και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού.

Όταν τελείωσε η δέηση και οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο έξω από την εκκλησία, ο εφημέριος του χωριού στον λόγο προς τους πιστούς αναφέρθηκε στην πανδημία  κορονοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα και προέτρεψε για εμβολιασμό. Τότε ένας πολίτης εξαγριώθηκε και άρχισε να φωνάζει “αίσχος και ντροπή”. Ο  έξαλλος πολίτης απομακρύνθηκε από τον χώρο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι