Αντιπολεμική διαδήλωση στα Χανιά

Αντιπολεμική διαδήλωση στα Χανιά

Συλλαλητήρια για να κλείσει η βάση της Σούδας

Με κύριο σύνθημα να κλείσει η αμερικανική βάση της Σούδας και να μην εμπλακεί η Ελλάδα σε κανέναν πόλεμο, πραγματοποιήθηκε σήμερα διαδήλωση στο κέντρο της πόλης των Χανίων και πορεία διαμαρτυρίας προς τη βάση στο Ακρωτήρι.

Η διαδήλωση στην οποία συμμετείχαν φορείς σωματεία και πολίτες από όλη την Κρήτη ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Οι συγκεντρωθέντες επιβιβάστηκαν εν συνεχεία σε λεωφορεία και μουτοσικλέτες στον Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επιτροπή αποτελούμενη από τον βουλευτή του ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη, τον πρόεδρο της Παγκρήτιας Επιτροπής κατά των Βάσεων, δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον περιφερειακό σύμβουλο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κρήτης, Αλέκο Μαρινάκη, ήρθαν σε επικοινωνία με την διοίκηση των αστυνομικών δυνάμεων με αποτέλεσμα να τους επιτραπεί να φτάσουν στην είσοδο όπου και παρέδωσαν ψήφισμα με αίτημα να κλείσει η αμερικανική βάση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx