Αντώναρος: Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Αντώναρος: Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τί ανακοίνωσε ο πρώην υπουργό της κυβέρνησης Καραμανλή.

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις επικείμενες ευρωεκλογές ανακοίνωσε με δήλωση του ο Βαγγέλης Αντώναρος: «Οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι διαφορετικές. Διανύουμε μια περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης για τους θεσμούς.

Οι παρεκκλίσεις από το κράτος δικαίου, δυστυχώς και στη χώρα μας, γίνονται όλο και πιο συχνές. Οι πιέσεις στους Ευρωπαίους πολίτες από τις νεοφιλελεύθερες ισοπεδωτικές πολιτικές πολλών κυβερνήσεων γιγαντώνονται. Το κοινωνικό κράτος αποδυναμώνεται. Η φτώχεια απλώνεται παντού. Η αβεβαιότητα για το μέλλον, με πολέμους στην καρδιά της Ευρώπης και στο κατώφλι της, μεγαλώνει.

Αντιευρωπαικές δυνάμεις, δυνάμεις εχθρικές προς τις αξίες και της αρχές της ενωμένης Ευρώπης, επιχειρούν να εκμεταλλευθούν την αβεβαιότητα των λαών κερδίζοντας έδαφος. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση να αντιτάξουμε ένα αποφασιστικό ΟΧΙ σε αυτό τον ολισθηρό κατήφορο. Να χαράξουμε ένα δρόμο πού θα μείνει αταλάντευτα πιστός στις αρχές της δημοκρατίας και της προόδου.

Σε αυτήν την προσπάθεια θέλω να είμαι παρών. Με όλες μου τις δυνάμεις και με την τεράστια πείρα μου, με την διάθεση προσφοράς που διαθέτων. Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να είμαι υποψήφιος για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και θέτω φυσικά τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Ήδη ολοκλήρωσα την προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η πολιτική δύναμη που έχει ασκήσει με υπευθυνότητα κυβερνητικά καθήκοντα και ασκεί τώρα, ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη, αυστηρή αλλά απόλυτα τεκμηριωμένη κριτική στη σημερινή κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση που πρέπει να αποδοκιμαστεί στην κάλπη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx