Αντώνης Σαμαράς: “Δεν πήρα μονοκλωνικά αντισώματα”

Αντώνης Σαμαράς: "Όχι, δεν πήρα μονοκλωνικά αντισώματα"

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εκδόθηκε ανακοίνωση, κατόπιν δημοσιευμάτων ότι έλαβε τα μονοκλωνικά αντισώματα και ότι οι γιατροί ανησυχούν για την υγεία του.

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναφέρεται σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, παρότι η ίδια είδηση αναπαράχθηκε από πολλές. «Ο πρώην πρωθυπουργός ενημερώνει: Πρώτον, δεν λαμβάνει καμία θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων. Δεύτερον, ότι εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Τρίτον, ότι κανέναν γιατρό δεν ανησυχεί η κατάσταση της υγείας του, και, τέταρτον ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως επίδραση στην θεραπεία που ακολουθεί εδώ και χρόνια για το γνωστό πρόβλημα στο μάτι του. Κατανοούμε την ανησυχία του κ.Φιλιππάκη για τον κ. Σαμαρά, αλλά ας κοιμηθεί ήσυχος το βράδυ».

Εν τω μεταξύ, εκτός από τον κ. Σαμαρά, νοσεί και ο Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά και ο Νίκος Παππάς. Ο Νίκος Παππάς γράφει σε ανάρτησή του ότι το PCR βγήκε θετικό. Έχει κάνει την τρίτη δόση εμβολίου, και τα συμπτώματά του είναι ήπια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι