Απαγόρευση κυκλοφορίας και τηλεργασία φέρνει ο “Μπάλλος”

Απαγόρευση κυκλοφορίας και τηλεργασία φέρνει ο "Μπάλλος"

Απαγόρευση κυκλοφορίας αποφάσισε η κυβέρνηση για απόψε, προκειμένου να αποτραπούν ατυχήματα λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας στην Αττική, καθώς αναμένεται νέα επιδείνωση από τις 03:00 έως τις 06:00 π.μ.  Συγκεκριμένα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία ΙΧ και λεωφορείων από τη 01:00 απόψε μέχρι τις 8 αύριο το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος και στον Κηφισό.

Επίσης οι δημόσιες υπηρεσίες στην Αττική θα παραμείνουν αύριο κλειστές και θα λειτουργούν στο δημόσιο μόνον οι φορείς που έχουν αντικείμενο σχετικό με την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων. Στον ιδιωτικό τομέα η κυβέρνηση συστήνει την τηλεργασία, για την αποσυμφόρηση των δρόμων, ώστε αν υπάρξουν ακραία φαινόμενα, να γίνονται πιο εύκολα οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των ΙΧ στον Κηφισό και την Παραλιακή από τη 01:00 μέχρι τις 08:00 π.μ. αποφασίστηκε στη διευρυμένη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για τη διαχείριση της κατάστασης, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα από τον “Μπάλλο”.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία στην Αττική, στην Εύβοια, στην Κέρκυρα, στη Σάμο, στην Ικαρία και στην Χαλκιδική, όπως και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί. Τα σχολεία κλείνουν επειδή όπως είπε σε σχετικές ανακοινώσεις ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, αναμένεται η κακοκαιρία να “χτυπήσει” τη νύχτα την Αττική, αλλά τα ξημερώματα πιθανόν να μετακινηθεί στην Εύβοια και Χαλκιδική, ενώ αύριο πιθανόν να επηρεάσει την Ικαρία και την Σάμο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι