Απαγόρευση συναθροίσεων: Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 στην ΠτΔ

Ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου τα σχολεία – Περισσότερα τεστ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα δεχτεί σήμερα, στις 12:00, ύστερα από αίτημά τους, αντιπροσωπεία από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και εκπρόσωπο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ).

Παράλληλα αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 αποτελούμενη από τους βουλευτές Κλέωνα Γρηγοριάδη και Σοφία Σακοράφα, θα επισκεφθούν διαδοχικά τον πρόεδρο της Βουλής, το Μέγαρο Μαξίμου και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να επιδώσουν το κοινό κείμενο που υπέγραψαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, έγινε γνωστό από το ΜέΡΑ25. Το κείμενο συζητήθηκε και υιοθετήθηκε κατά την χθεσινή επικοινωνία που είχε ο Γ. Βαρουφάκης με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Αφορά την κοινή θέση των τριών κομμάτων ότι η απαγόρευση των συγκεντρώσεων είναι αντισυνταγματική και ζητείται η ανάκλησή της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι