Απαναθρακώθηκε μαθητής στην Κεφαλλονιά

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ένα 17χρονο αγόρι κάηκε ζωντανό μέσα σε ΙΧ στο οποίο επέβαινε με τρεις ανήλικους φίλους του σήμερα το μεσημέρι στην Κεφαλλονιά. Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε σε κολονάκια, και εν συνεχεία ανεφλέγη. Τρεις μαθητές μπόρεσαν να βγουν ζωντανοί, αλλά ο τέταρτος, όχι.

Το τροχαίο σημειωθηκε στη Λάσση, στη νοτιοδυτική Κεφαλλονιά, με το ΙΧ να κατευθύνεται ίσως στον Πλατύ Γιαλό. Σε αυτό επέβαιναν τέσσερις μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου, όλοι αλβανικής καταγωγής. Οι άλλοι τρεις μαθητές δεν τραυματίσθηκαν σοβαρά. Ο νεκρός καθόταν στο πίσω κάθισμα. Εικάζεται ότι στο αυτοκίνητο ανεφλέγη σχεδόν αμέσως το ντεπόζιτο της βενζίνης. Το όχημα κινείτο με σχετικά μεγάλη ταχύτητα. Διενεργείται προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι