Απελπίστηκαν οι Αμερικανοί – Ο Μπάιντεν έλεγε και ξανάλεγε Τζορτζ αντί για Τραμπ

Επιστολή αμερικανών βουλευτών σε Μπάιντεν για την πώληση F-16 στην Τουρκία

Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, ακόμα κι αν είναι ορκισμένοι εχθροί του Τραμπ, δεν μπορούν από χτες να κρύψουν την ανησυχία τους, που η μοναδική τους ελπίδα να γλιτώσουν από αυτόν, είναι ένας υποψήφιος που ξεχνάει το όνομα του αντιπάλου του.

Συγκεκριμένα ο Joe Biden (για τον οποίο ο Τραμπ κατά καιρούς είπε ότι “το χάνει”) αναφέρθηκε δυο φορές στον Ντόναλντ Τραμπ, ως Τζορτζ. Συγκεκριμένα ο Biden είπε «Τέσσερα χρόνια ακόμα με τον George… τον George…τι χώρα θα είμαστε αν» ενώ σταμάτησε για να συνεχίσει (με τη βοήθεια της συζύγου του) «Αν ο Trump επανεκλεγεί, θα βρεθούμε σε άλλο κόσμο πλέον»

Viral εν τω μεταξύ έγινε το βίντεο στο οποίο φαίνεται η κα Μπάιντεν (η οποία κάθεται δίπλα του) να ψιθυρίζει διακριτικά τρεις φορές “Τραμπ”.

Μετά το συμβάν ο Doland Trump σχολίασε:

«Ο Joe Biden με αποκάλεσε George χθες το βράδυ. Δεν μπορούσε να θυμηθεί το όνομά μου. Χρειάστηκε να τον βοηθήσει ο παρουσιαστής. Αλλά τα ΜΜΕ κάτι τέτοια τα κρύβουν».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version