Απεβίωσε από κορονοϊό 51χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Καβάλας

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου από κορονοϊό εργαζόμενης στο νοσοκομείο Καβάλας, έκανε γνωστή η ΠΟΕΔΗΝ. «Δεν προλαβαίνουμε πια να μετράμε νεκρούς συναδέλφους. Νέοι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Μην ψάχνετε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ιεροσυλία στη μνήμη τους. Εφόσον όλοι οι νεκροί συνάδελφοι εργάζονταν και δεν είχαν άδεια ειδικού σκοπού σημαίνει ότι δεν εντάσσονται στις ευπαθείς ομάδες» αναφέρει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο η άτυχη γυναίκα είχε δύο παιδιά και εργαζόταν στο νοσοκομείο της Καβάλας ως προϊστάμενη του τμήματος προσωπικού. Η 51χρονη νοσηλευόταν σε κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου Καβάλας και στις 18 Νοεμβρίου εισήχθη στη ΜΕΘ. «Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους. Χάνουν τα λόγια το νόημά τους πια να μιλάμε συνεχώς για μέτρα ατομικής προστασίας, για τήρηση των δεσμεύσεων. Η κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να προωθήσει νομοθετική διάταξη να θεωρείται εργατικό ατύχημα ο θάνατος των συναδέλφων. Να θεωρούνται θύματα πολέμου. Για να μπορούν να αποζημιωθούν οι οικογένειες και να λάβουν σύνταξη» σημειώνει ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx