Απεβίωσε από κορονοϊό ο μεγαλύτερος πράκτορας στον ελληνορωσικό τουρισμό

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού ο Μπόρις Μουζενίδης της Mouzenidis Travel, που είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας στον ελληνορωσικό τουρισμό.

Πριν από 10 μέρες είχε ταξιδέψει σε έκθεση τουρισμού στη Μόσχα, αλλά εν συνεχεία δεν επέστρεψε με τους υπόλοιπους πράκτορες στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μπόρις Μουζενίδης πέθανε σε κλινική της Μόσχας. Φίλος του που συνταξίδευαν και παραβρέθηκαν στην έκθεση, ανέφερε ότι ο Μπόρις Μουζενίδης έδειχνε λίγο χλωμός, ωστόσο ο ίδιος έλεγε ότι ένιωθε καλά. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μάλιστα πρόσεχε πάρα πολύ, είχε πάρει μέτρα ασφαλείας. Φορούσε μάσκα και γάντια φοβούμενος μην κολλήσει. Είναι άγνωστο αν κόλλησε στην Ελλάδα ή στη Ρωσία. Είχε,σύμφωνα με πληροφορίες, υποκειμενο νόσημα στην καρδιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι