Απεβίωσε η αντιπρύτανης Άννα Σπύρτου

Απεβίωσε η αντιπρύτανης Άννα Σπύρτου

Όπως ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, έφυγε από τη ζωή μετά από πολύμηνη μάχη η Άννα Σπύρτου, Αντιπρύτανης Διοικητικών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας.

«Παρά την κλονισμένη υγεία της, δεν έλλειψε ούτε μια φορά από τα καθήκοντα της και από την προσπάθεια υλοποίησης του οράματός της για την ολιστική μέριμνα», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η Σύγκλητος του ΠΔΜ, προσθέτοντας ότι «στο διάβα της ζωής της, υπήρξε μια γυναίκα μαχήτρια, υπερασπιζόμενη με αξιοζήλευτο πάθος και ευαισθησία τις ιδέες της, οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο». Το Πανεπιστήμιο κηρύσσει τριήμερο πένθος και οι σημαίες στα κτήρια του Ιδρύματος θα παραμείνουν μεσίστιες ενώ η κηδεία (Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 14:00, στο χωριό Αδάμ Θεσσαλονίκης) θα πραγματοποιηθεί με δαπάνη του Ιδρύματος. Επιθυμία της οικογένειας αντί κατάθεσης στεφάνων, είναι να υποστηριχθεί το έργο της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι