Απεβίωσε ο Μπάμπης Βωβός

Απεβίωσε ο Μπάμπης Βωβός

Πέθανε σε ηλικία 91 ετών ο Μπάμπης Βωβός, ο πολιτικός μηχανικός που έγινε γνωστός για τις κατασκευές του και αντιμετώπισε στο τέλος, όμως, την φυλακή. Ο θάνατος επήλθε πριν από μια εβδομάδα, αλλά γνωστοποιήθηκε σήμερα.

Ο Μπάμπης Βωβός γεννήθηκε στα Φιλιατρά, παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Κατάφερε να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και δημιούργησε μια εταιρεία που του εξασφάλισε τη λαμψη. Είδε το όνομά του να δεσπόζει σε πολλά γυάλινα κτήρια της Λεωφόρου Κηφισίας και συμμετείχε την ανακαίνιση του προεδρικού μεγάρου. Όμως το 2012 πτώχευσε και το 2013 άρχισαν οι δικαστικές περιπέτειες για χρέη προς το δημόσιο. Καταδικάσθηκε για φοροδιαφυγή. Λόγω των νοσημάτων και της ηλικίας του, εξαγόρασε την ποινή του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx