Απεβίωσε ο πρώην υπουργός Αδάμ Ρεγκούζας

Απεβίωσε ο πρώην υπουργός Αδάμ Ρεγκούζας

Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδάμ Ρεγκούζας. Είχε πρωτοεκλεγεί βουλευτής στις εκλογές του 1996 στη Β’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και επανεκλέχθηκε το 2000, το 2004 και το 2007. Το 2004 διατέλεσε υφυπουργός Οικονομικών.

Γεννήθηκε το 1946 στην Αρτοτίνα Φωκίδας. Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ Αθηνών, Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Παιδαγωγικά στην ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ Θεσσαλονίκης. Είχε πλούσια κομματική δράση. Ήταν μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., μέλος του Πενταμελούς Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ν.Δ για μη κοινοβουλευτικά στελέχη, μέλος της ΟΚΕ Εργασίας της Ν.Δ και μέλος της ΟΚΕ Εθνικής Οικονομίας.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11 π.μ. από την εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι