VIDEO

Απεβίωσε ο συνθέτης των επιτυχιών του μιούζικαλ “Μαίρη Πόπινς”

Απεβίωσε ο συνθέτης των επιτυχιών του μιούζικαλ “Μαίρη Πόπινς”

Πέθανε ο συνθέτης Ρίτσαρντ Σέρμαν, δημιουργός (μαζί με τον αδελφό του που πέθανε το 2012) μεγάλων επιτυχιών, όπως του σάουντρακ της ταινίας “Μαίρη Πόπινς”.

Σε ηλικία 95 ετών έφυγε από τη ζωή ο πολυβραβευμένος στιχουργός και συνθέτης της Disney, Ρίτσαρντ Σέρμαν, που μαζί με τον αδερφό του Ρόμπερτ, δημιούργησαν τραγούδια όπως το Supercalifragilisticexpialidocious και Chim Chim Cher-ee για το μιούζικαλ “Μαίρη Πόπινς”,

Όπως έγινε γνωστό από την εταιρεία Walt Disney Co, ο Ρίτσαρντ Σέρμαν άφησε την τελευταία του πνοή χθες από παθολογικά αίτια, σε νοσοκομείο του Μπέβερλι Χιλς στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Οι αδερφοί Σέρμαν αναγνωρίζονταν μεταξύ των πιο παραγωγικών συνθετών – στιχουργών. Υπέγραψαν περισσότερα από 200 τραγούδια και 24 άλμπουμ έγιναν χρυσά και πλατινένια, ενώ βραβεύτηκαν με δύο Όσκαρ και τρία Γκράμι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι