Απίστευτο τροχαίο στην Ουκρανία – Volgswagen τράκαρε με MiG-29!

Απίστευτο τροχαίο στην Ουκρανία – Volgswagen τράκαρε με MiG-29!

Ένα μάλλον ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα Κίεβο, όταν ο μεθυσμένος οδηγός ενός Volgswagen Touran έπεσε πάνω σε ένα μαχητικό αεροσκάφος της ουκρανικής αεροπορίας,  στην αεροπορική βάση “Βασίλκοφ”!

Το θέμα ήρθε στην δημοσιότητα από τον λογαριασμό στο Twitter του εξαιρετικού στρατιωτικού αναλυτή και δημοσιογράφου Babak Taghvaee, ο οποίος παράθεσε και τις σχετικές φωτογραφίες! Ακούγεται απίστευτο, αλλά  ο μεθυσμένος οδηγός είναι αξιωματικός της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας και είχε πρόσβαση στην αεροπορική βάση.

Η ουσία είναι ότι βρέθηκε στο σημείο που ρυμουλκούνταν ένα μαχητικό αεροσκάφος MiG-29 που ανήκει στην 40η αεροπορική ταξιαρχία της ουκρανικής Τακτικής Αεροπορίας, “καταφέρνοντας” να πέσει στο ουραίο τμήμα του, στον κινητήρα, προκαλώντας σοβαρές φθορές, καθώς προκλήθηκε πυρκαγιά. Δεν υπήρχε πιλότος στο χειριστήριο (cockpit). Ένα μαχητικό που είχε υποστεί από την LDARZ εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης μόλις το 2017.

Η ζημιά στον δεύτερο κοστίζει ασυγκρίτως περισσότερο από τις ζημιές στο αυτοκίνητο για να διορθωθεί. Οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα, αφήνουν ανοικτό ακόμα και το ενδεχόμενο μη επισκευάσιμου μαχητικού.

Για την Ιστορία, το ουκρανικό αεροπορικό Επιτελείο εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν. Ο “πέλεκυς” να πέσει βαρύς για τον Ουκρανό αξιωματικό, ο οποίος στέρησε από την ουκρανική πολεμική αεροπορία ένα από πολύτιμο μαχητικό αεροσκάφος, την στιγμή που η ένταση στην ανατολική Ουκρανία γνωρίζει επικίνδυνη κλιμάκωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι