ΕΙΔΗΣΗ

Από ηλεκτροπληξία πέθανε η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη

Σε ηλεκτροπληξία οφείλεται ο θάνατος της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 24χρονης που πέθανε το μεσημέρι της Τετάρτης, στο μπάνιο του διαμερίσματος που ζούσε με τον σύντροφό της, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την νεκροψία – νεκροτομή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο της ηλεκτροπληξίας καθώς όπως προέκυψε ότι η 24χρονη έφερε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος.

Παράλληλα από τη διενέργεια ιστολογικών εξετάσεων θα διαπιστωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου της. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του voria.gr η 24χρονη έφερε μία κάκωση στο αριστερό της χέρι, όπως σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης.

Το ενδιαφέρον των αρχών στρέφεται τώρα στην άποψη του ηλεκτρολόγου και στην αυτοψία που θα πραγματοποιήσει στο σπίτι γιατί μπορεί να δώσει απαντήσεις. Η κηδεία της άτυχης κοπέλας αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας στη Θεσσαλονίκη.

Τη σορό της είχε εντοπίσει ο 54χρονος σύντροφός της, με τον οποίο συζούσε. Ο ίδιος είχε φύγει για λίγη ώρα από το διαμέρισμα προκειμένου να αγοράσει ζωοτροφές. Όταν επέστρεψε βρήκε την 24χρονη αναίσθητη, οπότε ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να την επαναφέρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Από την πρώτη στιγμή -πάντως- αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Καταθέτοντας στους αστυνομικούς που ανέλαβαν τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου, ο 54χρονος αναφέρθηκε στο σενάριο της ηλεκτροπληξίας, το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά. «Το τηλέφωνο του μπάνιου ήταν κάτω, το έπιασα κατευθείαν να το σηκώσω και είχε ρεύμα» φέρεται να κατέθεσε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι