Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του 33χρονου στην Κρήτη

Από ναυτική φωτοβολίδα ο θάνατος του 33χρονου στην Κρήτη

Ενας ζαχαροπλάστης 33 ετών τραυματίσθηκε θανάσιμα χθες το βράδυ κατά τη χρήση φωτοβολίδων στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μοιραία φωτοβολίδα εξερράγη στα χέρια του και του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα. Μαζί του πυροδοτούσαν φωτοβολίδες και δύο συνομίλικοι φίλοι του. Συνελήφθησαν για κατοχή και χρήση φωτοβολίδων.

Ο 33χρονος και οι φίλοι του είχαν ήδη πυροδοτήσει δέκα ναυτικές φωτοβολίδες σήμανσης καπνού, σε κεντρικό σημείο του Αγίου Νικολάου. Όταν άναψε την ενδέκατη ο άτυχος 33χρονος, αυτή εξερράγη, προκαλώντας του εκτεταμένα τραύματα στην κοιλιά και στο θώρακα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι φωτοβολίδες ήταν ληγμένες και το θύμα προσπάθησε πολλές φορές να  ανάψει τη συγκεκριμένη, ώσπου σημειώθηκε η μοιραία έκρηξη. Στο παρελθόν ο ίδιος είχε ξανατραυματισθεί από κροτίδα, αλλά μόνον στα δάχτυλα, οπότε πίστευε ότι τίποτα χειρότερο δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Άμεσα διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου όμως εξέπνευσε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Στο σημείο όπου βρίσκονταν οι τρεις άνδρες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα φωτοβολίδες που είχαν ήδη πυροδοτηθεί και καεί. Μόνον δύο δεν είχαν πυροδοτηθεί πριν από το μοιραίο γεγονός.

Ο πατέρας του συντετριμμένος είπε: «Φάγαμε όλοι μαζί το μεσημέρι… Έφυγε για το σπίτι του… Πού να ξέραμε ότι τον βλέπαμε για τελευταία φορά…»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ και ekriti.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι