ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων

Αντίστροφη μέτρηση για την απελευθέρωση των ισραηλινών ομήρων

Τέλος στο θρίλερ γύρω από την ακριβή ώρα απελευθέρωσης των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς έδωσε η ισραηλινή κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος, όλοι οι επιζώντες όμηροι αναμένεται να απελευθερωθούν τα ξημερώματα της Δευτέρας, μεταξύ 4 και 6 π.μ., αν και δεν αποκλείονται μικρές αποκλίσεις στο χρονοδιάγραμμα.

Σε δεύτερο χρόνο, η Χαμάς θα παραδώσει τις σορούς 28 νεκρών ομήρων.
Περίπου δύο ώρες πριν από την απελευθέρωση, ο Ερυθρός Σταυρός θα ενημερώσει επίσημα τις ισραηλινές Αρχές, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα The Times of Israel, υπάρχουν εσωτερικά σχέδια για πιθανή αιφνιδιαστική επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, σε νοσοκομείο όπου θα φιλοξενούνται οι απελευθερωμένοι όμηροι. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και οι εξελίξεις.

Τι αναφέρει η Wall Street Journal

Η Χαμάς ενημέρωσε ότι μπορεί να απελευθερώσει και σήμερα τους 20 ζωντανούς Ισραηλινούς ομήρους. Η Χαμάς έχει ενημερώσει το Ισραήλ ότι έχει 20 ζωντανούς ομήρους και είναι έτοιμη να αρχίσει την απελευθέρωσή τους ακόμα και σήμερα, μεταδίδει η Wall Street Journal επικαλούμενη πηγές εξοικειωμένες με το θέμα.

Το μήνυμα, το οποίο η παλαιστιανική οργάνωση φέρεται να έστειλε μέσω Αράβων μεσολαβητών, σηματοδοτεί, όπως σημειώνει η WSJ, την πρώτη φορά που η Χαμάς επιβεβαιώνει ότι έχει 20 ζωντανούς Ισραηλινούς αιχμαλώτους. «Απαντά επίσης στην αβεβαιότητα σχετικά με το αν η Χαμάς θα είναι σε θέση να συγκεντρώσει γρήγορα όλους τους ζωντανούς ομήρους, δεδομένης της κατεστραμμένης και κατακερματισμένης κατάστασής της, και υποδηλώνει ένα πιθανώς επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα για την απελευθέρωσή τους» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx