Από τύχη σώθηκε οδηγός όταν βούλιαξε η άσφαλτος και το ΙΧ του

Από τύχη σώθηκε οδηγός όταν βούλιαξε η άσφαλτος και το ΙΧ του

Στην επαρχιακή οδό Πραμάντων – Ιωαννίνων, κοντά στα Τζουμέρκα, σημειώθηκε λόγω των βροχοπτώσεων μεγάλη καθίζηση.

Την ώρα που σημειωνόταν κατολίσθηση από την πλαγιά πάνω και ταυτόχρονα υποχωρούσε το οδόστρωμα, από το σημείο διερχόταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, αλλά για δευτερόλεπτα ο οδηγός γλίτωσε. Ο δρόμος κυριολεκτικά εξαφανίσθηκε από τις κατολισθήσεις αλλά και την καθίζηση. Ο δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων προχώρησε άμεσα στο κλείσιμο του δρόμου, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος ατυχήματος, ενώ η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω εναλλακτικών διαδρομών. Στο σημείο αναμένονται τεχνικά κλιμάκια για την εκτίμηση της ζημιάς και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων αποκατάστασης.

/

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx