Αποφυλακίστηκαν 30 Κροάτες που κρατούνταν για τα φονικά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια

Αποφυλακίστηκαν 30 Κροάτες που κρατούνταν για τα φονικά επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια

Οι 10 Κροάτες θα περάσουν την πύλη εξόδου των φυλακών με την επιβολή του όρου να μην εισέλθουν στη χώρα για παρακολούθηση αγώνα, καθώς και με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης.

Μετά τους πρώτους 20 Κροάτες, οι αιτήσεις των οποίων για έξοδό τους από τη φυλακή έγιναν δεκτές άλλοι δέκα οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι τον περασμένο Αύγουστο για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποφυλακίζονται με διατάξεις των ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι 10 Κροάτες θα περάσουν την πύλη εξόδου των φυλακών με την επιβολή του όρου να μην εισέλθουν στη χώρα για παρακολούθηση αγώνα, καθώς και με την υποχρέωση καταβολής χρηματικής εγγύησης. Συνολικά, αιτήσεις άρσης της προσωρινής κράτησής τους είχαν υποβάλει 95 κατηγορούμενοι. Οι αιτήσεις των υπολοίπων 65 αλλοδαπών θα κριθούν τις επόμενες ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι