VIDEO

Αποκλεισμός-θρίλερ της Εθνικής στα πέναλτι με την Γεωργία

Άνοιξε το tickets.gov.gr - Από τις 9 Απριλίου ψηφιακά η είσοδος στα γήπεδα

Η Εθνική δεν κατάφερε να προκριθεί.

Η εθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας αν και το πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Γεωργίας, ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι και αποκλείστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα τελικά του Euro 2024. Το ματς έληξε 0-0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση.

Μετά από ένα ματς με κακό ρυθμό και μηδενικές ευκαιρίες, η Ελλάδα είχε αρκετές καλές στιγμές στην παράταση και ένα δοκάρι με κεφαλιά του Μαυροπάνου, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Μπακασέτας και ο Γιακουμάκης δεν κατάφεραν να σκοράρουν και η Εθνική μας Ομάδα ηττήθηκε με 4-2, αποχαιρετώντας πρόωρα το… όνειρο του Euro 2024.

Πηγή:newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι