Αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στους μεγάλους δήμους της χώρας

Αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στους μεγάλους δήμους της χώρας

Ο Νίκος Ταχιάος λαμβάνει την πρώτη θέση στον Δήμο Θεσσαλονίκης με 23,33%, ενώ μάχη για τη δεύτερη θέση δίνουν τρεις συνυποψήφιοί του.

Με ενσωματωμένο το 10,53%, ελαφρύ προβάδισμα για τον β΄ γύρο φέρεται να έχει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με 14,52% και ακολουθούν ο Γιώργος Ορφανός με 13,77% και η Κατερίνα Νοτοπούλου με 13,54%.

Στον Πειραιά, στον β΄ γύρο περνάνε ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μώραλης με 45,10% και ο Νίκος Βλαχάκος με 27,05%, ενώ ο Νίκος Μπελαβίλας ακολουθεί με 14,63%.

Στον Δήμο Πατρέων, ο νυν δήμαρχος Νίκος Πελετίδης έχει σαφές προβάδισμα με 41,92% έναντι του Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του Νίκου Παπαδημάτου, οι οποίοι δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση με 14,13% και 13,86% αντίστοιχα.

Στον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης ο νυν δήμαρχος Νικόλαος Μπάμπαλος πετυχαίνει άνετη νίκη με 41,67% και πιθανόν να αντιμετωπίσει στον β΄ γύρο τον Γεώργιο Εμμανουήλ Παπαδημητρίου, που λαμβάνει 16,23%, ενώ ο Παντελεήμων Βλασσόπουλος λαμβάνει μέχρι στιγμής 14,68%.

Την επόμενη Κυριακή θα αναδειχτεί και ο δήμαρχος Λαρισαίων μεταξύ του νυν δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη (43,10%) και της Ρένας Καραλαριώτου (39,08%).

Αντίθετα, στον Δήμο Βόλου ο νυν δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος εξασφάλισε ήδη την επανεκλογή του, καθώς το ποσοστό που λαμβάνει υπερβαίνει το 56%.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version