Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Δρίβα από την ΕΠΟ – Το αφιέρωμα του Ολυμπιακού

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Δρίβα από την ΕΠΟ – Το αφιέρωμα του Ολυμπιακού

Αντίο στον “Λορέντζο” από την ΕΠΟ

Τον δικό της «αποχαιρετισμό» προς τον θρύλο του Ολυμπιακού, Γιώργο Δαρίβα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα (15/1), απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δαρίβα που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών. Ο Γιώργος Δαρίβας μεγαλούργησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού τις δεκαετίες του 1950 και 1960, ενώ φόρεσε και 16 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας με την οποία σημείωσε 4 γκολ».

Ο Γιώργος Δαρίβας είχε γεννηθεί το 1927 στον Πειραιά και ξεκίνησε από τα “τσικό” του Ολυμπιακού το 1945. Έφυγε το 1958 και πήγε στην Δόξα Πειραιά, όπου και τελείωσε την σταδιοδρομία του. Φόρεσε πολλές φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας μεταξύ 1951-1955. Μετά από έναν αγώνα της Ελλάδας εναντίον της Τουρκίας τού κόλλησαν το παρατσούκλι “Λορέντζο”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι