Aramco: Γάλλοι εμπειρογνώμονες στην Σαουδική Αραβία

Η επίθεση στην Aramco - Τέσσερα διδάγματα και δύο κίνδυνοι, Θέμης Τζήμας

Η Γαλλία θα στείλει εμπειρογνώμονες στη Σαουδική Αραβία για να συνδράμουν τις έρευνες που διεξάγονται σχετικά με την επίθεση εναντίον σαουδαραβικών πετρελαϊκών εγκαταστάσεων, ανακοίνωσε σήμερα το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν καταδίκασε την επίθεση και διαβεβαίωσε τον Σαουδάραβα πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν ότι η χώρα του είναι δεσμευμένη στη σταθερότητα της Μέσης Ανατολής, επεσήμανε στην ανακοίνωσή της η γαλλική προεδρία.

«Σε απάντηση στο σαουδαραβικό αίτημα, ο πρόεδρος Μακρόν επιβεβαίωσε στον πρίγκιπα διάδοχο ότι η Γαλλία θα στείλει εμπειρογνώμονες στη Σαουδική Αραβία για να συμμετάσχουν στις έρευνες που έχουν στόχο να καθορίσουν την προέλευση και τον τρόπο που εξαπολύθηκε η επίθεση», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version