Αργεντινή: 4.003 κρούσματα κορονοϊού, 106 θάνατοι από COVID-19 σε 24 ώρες

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Το υπουργείο Υγείας της Αργεντινής ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 4.003 κρούσματα του SARS-CoV-2, με τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κορονοϊό στη χώρα αυτή της Λατινικής Αμερικής να φθάνει τους 2.033.060.

Το ίδιο διάστημα, άλλοι 106 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό της πανδημίας από την 3η Μαρτίου 2020, όταν εκδηλώθηκε στην επικράτεια της χώρας, να φθάνει τους 50.432 νεκρούς ως εδώ. Εντός της ημέρας αναμένεται να φθάσει στη χώρα μια πρώτη παρτίδα του εμβολίου Covishield για τον νέο κορονοϊό, που παράγεται από το Serum Institute of India (SII). Οι υγειονομικές αρχές της Αργεντινής έχουν αρχίσει από την 29η Δεκεμβρίου εκστρατεία ανοσοποίησης του πληθυσμού αξιοποιώντας το ρωσικό εμβόλιο, το Sputnik V. Επίσης σήμερα στην πρωτεύουσα της χώρας, το Μπουένος Άιρες, θα ξεκινήσει η σχολική χρονιά, με τα μαθήματα να παραδίδονται διά ζώσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι