Αργία και αύριο για τέσσερις περιφέρειες

Ζάκυνθος

Παρατείνεται και για αύριο Τετάρτη η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, όπως ανακοινωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης. Αργότερα προστέθηκε και η Εύβοια σε αυτές τις περιφέρειες λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας.

Η σημερινή αργία αποφασίστηκε αργά χτες το βράδυ λόγω της χιονόπτωσης και της δυσχέρειας αλλά και της επικινδυνότητας των μετακινήσεων των πολιτών για να πάνε στην εργασία τους. Με το ίδιο σκεφτικό αποφασίστηκε να ισχύσει και για αύριο η αργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Αυτό σημαίνει ότι στις περιφέρειες στις οποίες ισχύει η αργία, δεν λειτουργεί ούτε η τηλεκπαίδευση, σαν να είναι Κυριακή. Για τα εργασιακά, ισχύει ό,τι και για τις Κυριακές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι