Αρνήθηκε ο Πούτιν την πρόσκληση να παραστεί στις 25 Μαρτίου στους εορτασμούς του 1821

Αρνήθηκε ο Πούτιν την πρόσκληση να παραστεί  στις 25 Μαρτίου στους εορτασμούς του 1821

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν δεν θα παρευρεθεί στους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, στις 25 Μαρτίου,όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ.

H πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Πούτιν για να παραστεί στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια της επανάστασης δεν εστιαζόταν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, αλλά ο Πεσκόφ ανέφερε ‘παρεμπιπτόντως’ ότι στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για συμμετοχή πολεμικών αεροσκαφών από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, προς τη Ρωσία δεν είχε σταλεί κάποια πρόσκληση έστωκαι για την παρουσία κάποιου στρατιωτικού αγήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι