Αρνήθηκε στο νοσοκομείο την ιατρική βοήθεια ο Κουφοντίνας

Αρνήθηκε στο νοσοκομείο την ιατρική βοήθεια ο Κουφοντίνας

Λίγο κράτησε η επίσκεψη του Δημήτρη Κουφοντίνα στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς αρνήθηκε κάθε βοήθεια και επέστρεψε στη φυλακή.

Ο ηλικίας 62 ετών Δημήτρης Κουφοντίνας, το απόγευμα του Σαββάτου διακομίστηκε εκτάκτως με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο Λαμίας, καθώς η υγεία του επιβαρύνθηκε σημαντικά από την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου διαμαρτυρόμενος για την μεταγωγή του στις Φυλακές Δομοκού. Επιθυμεί να ξαναγυρίσει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Στο Νοσοκομείο αρνήθηκε κάθε βοήθεια και ορό. Οι γιατροί δεν είναι νόμιμο να υποχρεώσουν τον ασθενή σε ιατρική βοήθεια που ο ίδιος δεν επιθυμεί. Μετά από διαβουλεύσεις που κράτησαν αρκετή ώρα μεταξύ εισαγγελέα, υπουργείου και φυλακών, αποφασίστηκε να τον ξαναγυρίσουν τον Κουφοντίνα με ασθενοφόρο στις φυλακές Δομοκού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι