Αρνητικοί στον κορονοϊό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Πενς και η σύζυγός του

Αποστολή Πένς στην Άγκυρα: Καταδικασμένη από χέρι να αποτύχει, Μιχάλης Ιγνατίου

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς και η σύζυγός του εξετάσθηκαν και βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό, δήλωσε η εκπρόσωπος του αντιπροέδρου Κέιτι Μίλερ.

Την Παρασκευή ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε πως ένα μέλος του γραφείου του Πενς βρέθηκε θετικός στον ιό, τονίζοντας ωστόσο πως ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχαν έρθει σε στενή επαφή με το άτομο αυτό. «Με ευχαρίστηση ανακοινώνουμε ότι ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και της Δεύτερης Κυρίας, Κάρεν Πενς για τον Covid-19», ανέφερε με tweet της η Μίλερ. Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ηγείται της ειδικής ομάδας που συγκροτήθηκε για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι