Άρχισε η δίκη σκηνοθέτη για βιασμό ηθοποιού – “Ήταν συναινετικό”, λέει εκείνος

Άρχισε η δίκη σκηνοθέτη για βιασμό ηθοποιού – “Ήταν συναινετικό”, λέει εκείνος

Άρχισε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» Κώστα Κωστόπουλου που κατηγορείται ότι πριν από 13 χρόνια βίασε την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά και δηλώνει αθώος, λέγοντας ότι «ήταν μια περιστασιακή σχέση με συναινετική επαφή».

Στη δικαστική αίθουσα βρέθηκαν οι ηθοποιοί Μαρκέλα Γιαννάτου και Μαρία Τζομπανάκη, ενώ αναμένεται να καταθέσουν αρκετοί ακόμη, όπως η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Κώστας Αρζόγλου.

Η ηθοποιός κατήγγειλε ότι όταν ήταν 21 ετών το καλοκαίρι του 2009 γνωρίστηκε με το σκηνοθέτη και της πρότεινε ένα βράδυ να βγουν για φαγητό, όμως φεύγοντας από το εστιατόριο μέσα στο ΙΧ του την βίασε. Η μηνύτρια εκτιμά ότι είχε ζαλιστεί από το ποτό =ή ίσως από άλλη ουσία στο ποτό της εν αγνοία της- και δεν είχε πλήρη συναίσθηση του τι έκανε.

«Δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Από τη στιγμή που φύγαμε από το μαγαζί μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου, έχω κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι, τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση» ανέφερε στη μήνυσή της η ηθοποιός.

Ο σκηνοθέτης είχε αφεθεί ελεύθερος με βαρύ όμως περιοριστικό όρο, αυτόν της αποχής από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως, εξ ου και δεν συνέχισε να σκηνοθετεί την “Σασμό”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι