Άστατος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Άστατος ο καιρός το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Σύμφωνα με την ανάρτηση του μετεωρολόγου Θεόδωρου Κολλυδά, Διευθυντή του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου (ΕΜΥ) άστατος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, πολύ καλύτερος το Σαββατοκύριακο και βροχερός ανήμερα της γιορτής στα δυτικά και στα βόρεια.

Στις άλλες περιοχές, ο κ. Κολλυδάς προβλέπει για την 25η Μαρτίου μόνο συννεφιές. Πιο αναλυτικά, γράφει τα εξής σε ανάρτησήτου στο Facebook: «ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ Την Παρασκευή η έξοδος θα γίνει με αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα , όχι όμως ιδιαίτερα έντονη. Το Σαββατοκύριακο η αστάθεια θα περιοριστεί σημαντικά, ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα ανέβει -κυρίως την Κυριακή- που θα γυρίσουν οι άνεμοι σε νοτιάδες.

»Ανήμερα της Εθνικής μας εορτής θα έχουμε βροχές στα δυτικά τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο (καιρός του “Π” ), ενώ στα υπόλοιπα θα υπάρχει μόνο τοπική συννεφιά. Η παρέλαση χωρίς προβλήματα . Στην επιστροφή προσοχή στους δρόμους, αν και από το απόγευμα προβλέπεται βαθμιαία βελτίωση του καιρού». Ως “καιρό του Π” ο μετεωρολόγος αναφέρεται στο σύνηθες φαινόμενο τα καιρικά φαινόμενα να παρουσιάζουν μια ομοιότητα στη χώρα σε ένα σχήμα που μοιάζει με το γράμμα Πί.

/

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι