Αστυνομικοί προς Μητσοτάκη: Μας φερθήκατε σαν ζητιάνους – Σας φτύνουμε, δεν ψιχαλίζει

Αστυνομικοί προς Μητσοτάκη: Μας φερθήκατε σαν ζητιάνους – Σας φτύνουμε, δεν ψιχαλίζει

Σκληρή γλώσσα από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Γρηγόρη Γερακαράκο, για την απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσει αυξήσεις στους ένστολους 20% στη νυχτερινή αποζημίωση. «Σας φτύνουμε και δεν ψιχαλίζει» γράφει ο συνδικαλιστής για τα 40 λεπτά αύξηση που τους δόθηκε. H αύξηση που δόθηκε σημαίνει μικτά 0,55 λεπτά την ώρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της 88ης ΔΕΘ ανακοίνωσε πως «αυξάνεται κατά  20% η αποζημίωση νυχτερινής απασχόλησης σε στρατό, πυροσβεστική, αστυνομία». Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν την οργή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς που εκφράζει ειρωνικά την «απέραντη ευγνωμοσύνη της προς την κυβέρνηση για την συνταρακτική αύξηση της αποζημίωσης νυχτερινής εργασίας, η οποία ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 0,55 ευρώ ανά ώρα, μικτά» αλλά και του προέδρου της ΠΟΑΣΥ, που σε ανάρτησή του γράφει τα εξής:

«Χθες βράδυ ακούσαμε από τον κ. Πρωθυπουργό αύξηση 20% στη νυχτερινή αποζημίωση! Ας μιλήσουμε λοιπόν ξεκάθαρα και χωρίς όμορφα και στρογγυλά λόγια. Θα έπρεπε να ντρέπεται και ο ίδιος και αυτοί που το εισηγήθηκαν, αλλά για να υπάρξει ντροπή πρέπει να υπάρχει φιλότιμο και συναίσθηση του τι λες και τι κάνεις. Νομίζετε ότι μπορείτε να εξευτελίζετε τους Αστυνομικούς και τις οικογένειές τους. Ακούστε το λοιπόν μια και καλή….

»Σας φτύνουμε δεν ψιχαλίζει και θα λάβετε το βροντερό μας μήνυμα στις ερχόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν. Όχι γιατί μας δώσατε 40 λεπτά αύξηση, αλλά γιατί μας φερθήκατε σαν ζητιάνους…..Γιατί δεν σεβαστήκατε τους νεκρούς μας……Γιατί στην τελική δεν αξίζετε ούτε 40 cents…..»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx