VIDEO

Αστυνομική επιχείρηση σε σχολείο του Αμβούργου για εισβολή ενόπλων

Επιχείρηση ειδικών δυνάμεων σε σχολείο του Αμβούργου για εισβολή ενόπλων

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Μπλανκενέζε, στο Αμβούργο, μετά την πληροφορία για δυο άτομα – εκ των οποίων τουλάχιστον το ένα οπλισμένο- τα οποία έχουν οχυρωθεί σε σχολικό συγκρότημα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας του Αμβούργου, στο σημείο επιχειρούν ειδικές δυνάμεις, οι οποίες αναζητούν τους εισβολείς. Είναι μέχρι τώρα ασαφές εάν πρόκειται για μαθητές του σχολείου.

Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί, ενώ η Αστυνομία επιβλέπει την αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο, έξω από το οποίο έχουν ήδη συγκεντρωθεί οι γονείς τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, οι δράστες είναι μαθητές οι οποίοι μάλιστα απείλησαν με όπλο μία από τις δασκάλες του σχολείου. Το Μπλανκενέζε είναι από τα πιο ακριβά προάστια του Αμβούργου και αρχικά εξετάστηκε το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση με σκοπό την ομηρεία.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Hamburger Morgen Post γύρω στις 11:20 π.μ., ελήφθη κλήση έκτακτης ανάγκης στην Αστυνομία, ότι ένας δάσκαλος είχε απειληθεί από μαθητές με πυροβόλο όπλο. Στη συνέχεια, η Αστυνομία κινητοποίησε μεγάλες δυνάμεις, περιπολικά μετέβησαν στο Blankenese, ενώ ταυτόχρονα ζητήθηκαν ειδικές δυνάμεις. Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται επίσης επί τόπου με μεγάλο αριθμό προσωπικού έκτακτης ανάγκης. Αποκλεισμένη είναι η περιοχή γύρω από το σχολείο.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν οι πιθανώς οπλισμένοι μαθητές εξακολουθούν να βρίσκονται στο σχολείο. Το κτίριο έχει εκκενωθεί, οι μαθητές θα μεταφερθούν στους στρατώνες Ebert στη διπλανή γειτονιά. Βαριά οπλισμένες ειδικές δυνάμεις έχουν μπει στο σχολείο και ερευνούν μία προς μία τις αίθουσες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx