Αθήνα: 80 άτομα εισάγονται κάθε μέρα με κορονοϊό στα νοσοκομεία

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε νωρίτερα με τηλεδιάσκεψη μεταξύ παραγόντων του υπουργείου Υγείας, τόσο για να προετοιμασθεί η χώρα για τρίτο κύμα λόγω των μεταλλαξεων όσο και για τις αυξημένες εισαγωγές που καταγράφονται στα νοσοκομεία Covid της Αθήνας την τελευταία εβδομάδα

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Υγείας καθημερινά έχουμε πλέον 50-80 νέες εισαγωγές ασθενών με Covid στα νοσοκομεία της Αττικής. Όπως επισημάνθηκε αν συνεχιστεί αυτή η αυξητική πορεία, τότε θα χρειαστεί ενίσχυση του συστήματος υγείας, που δέχεται πίεση.

Στη σύσκεψη υπό τον Βασίλη Κικίλια μετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Ιωάννης Κωτσιόπουλος, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου,  ο πρόεδρος της Εθνικής  Αρχής Προμηθειών Υγείας  Δήμος Μπαρτσώκας και άλλοι.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι