Αθωώθηκε μάνα που καβγάδισε με την κόρη της – Η μικρή ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες

Αθωώθηκε μάνα που καβγάδισε με την κόρη της – Η μικρή ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες

Μητέρα καταγγέλθηκε από την έφηβη κόρη της στη Θεσσαλονίκη ότι την χτύπησε με σκουπόξυλο και την κλείδωσε στο δωμάτιό της. Αιτία ήταν ότι η κόρη ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες και έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άντρες.  Η μητέρα αθωώθηκε “λόγω αμφιβολιών”.

Αυτά που ακούστηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οδήγησαν την έδρα στο συμπέρασμα ότι η κόρη προέβη εκδικητικά στην καταγγελία, όταν οι γονείς της την επέπληξαν. Το κορίτσι ενηλικιώθηκε πριν από μόλις λίγες ημέρες.

Ο πατέρας είπε ότι είχε απαγορεύσει στην 17χρονη να έχει κινητό, και της δάνειζε το δικό του κατά καιρούς. Ομως η έφηβη είχε ξεχάσει να σβήσει τις φωτογραφίες που έβγαζε γυμνή στο μπάνιο και τις είδε ο πατέρας της.

«Δεν τις έσβηνε και τις βρήκα στο κινητό μου. Πήγαινε στο μπάνιο και έβγαζε γυμνές φωτογραφίες για να τις ανεβάσει μετά στο διαδίκτυο. Πρόσφατα αντιλήφθηκα ότι έκλεινε και ραντεβού με άγνωστους άνδρες. Είδα ότι είχε κλείσει ραντεβού με ενήλικες άντρες. Και η γυναίκα μου την βρήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο με άγνωστο άντρα. Φοβόταν για το παιδί μας, μήπως πάθει κανένα κακό. Την μάλωσε και η μικρή θύμωσε και πήγε και την κατήγγειλε την ίδια ημέρα για το σκουπόξυλο. Το κάνει αυτό με ις φωτογραφίες από τον Ιούνιο που σταμάτησε το σχολείο για το καλοκαίρι» είπε.

Απολογούμενη η μητέρα επιβεβαίωσε όσα κατέθεσε ο σύζυγός της κι αρνήθηκε όσα κατήγγειλε η 18χρονη στην αστυνομία. «Θυμώνει πολύ μαζί μου όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει. Ο άντρας μου την είδε με έναν πολύ μεγαλύτερο άγνωστο άντρα, αλλά και εγώ την είδα στο δρόμο μέσα σε ΙΧ με διάφορους που δεν ήξερα. Μάλιστα μια φορά τους είπα “φύγετε από εδώ, το παιδί μου είναι ανήλικο”» είπε η μητέρα, τονίζοντας ότι προτίθεται να αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη για την κόρη της.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx