Ατύχημα με δύο τραυματίες σε πυραυλάκατο του ΠΝ

Ατύχημα με δύο τραυματίες σε πυραυλάκατο του ΠΝ

Ατύχημα με δύο τραυματίες έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στην πυραυλάκατο Τρουπάκης τύπου LA COMBATTANTE III κατά τη διάρκεια της άσκησης «Ορμή» της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Συγκεκριμένα περίπου στις 11 το πρωί, το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου ξεκίνησε την πραγματοποίηση βολών με το πλώριο πυροβόλο Oto-Melara 76/62 στο Πεδίο Βολής Άνδρου. Από άγνωστη αιτία βλήμα που βρισκόταν μέσα στην κάννη του πυροβόλου εξερράγη με συνέπεια να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος.

Από την έκρηξη η κάννη του πυροβόλου έπεσε στη θάλασσα. Η κατάσταση της υγείας των δυο μελών του πληρώματος δεν κρίνεται ανησυχητική αφού υπέστησαν μόνο μικρές αμυχές. Το περιστατικό διερευνάται από το Πολεμικό Ναυτικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι