Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την εργασία των συνταξιούχων

Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την εργασία των συνταξιούχων
Ç Äüìíá Ìé÷áçëßäïõ õðïõñãüò Åñãáóßáò êáé ÊïéíùíéêÞò ÁóöÜëéóçò, ìéëÜåé óôçí 3ç ÄçìïãñáöéêÞ Óýíïäï ÊïñõöÞò ìå èÝìá : Áíôéìåôþðéóç ôçò äçìïãñáöéêÞò Ýêôáêôçò áíÜãêçò – Ï ñüëïò ôçò åðéóôÞìçò, ôùí êõâåñíÞóåùí êáé ôùí ðïëéôþí, áðü ôï Economist Impact, ÐáñáóêåõÞ 19 Éáíïõáñßïõ 2024. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ECONOMIST IMPACT/ÂÁÚÏÓ ×ÁÓÉÁËÇÓ

«Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την εργασία των συνταξιούχων, έτσι ώστε να μπορούν να παίρνουν όλη τους τη σύνταξη», ανέφερε σήμερα (25/2) το πρωί, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου.

«Με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν να σώσουν από 140 μέχρι 300 ευρώ το μήνα. Το μόνο που θα κάνουν είναι μία αίτηση ηλεκτρονικά ή στον ΕΦΚΑ της περιοχής τους. Σήμερα, υπολογίζουμε ότι έχουμε 100.000 συνταξιούχους, οι οποίοι εργάζονται. Από αυτούς, οι 36.000 το δηλώνουν. Τους ανθρώπους πρέπει να τους βοηθήσουμε, τη συνταξή τους την έχουν πληρώσει», πρόσθεσε η κυρία Μιχαηλίδου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι