Αύριο θα ανακοινώσει η Διαμαντοπούλου υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Διαμαντοπούλου: Είναι η ώρα να μιλήσουμε για πλήρη αναδιάρθρωση του ΠΑΣΟΚ

Αύριο Τρίτη (16/07/2024) θα ανακοινώσει η Άννα Διαμαντοπούλου την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οκτώ γίνονται πλέον οι υποψήφιοι, καθώς έχουν ήδη δηλώσει ότι κατέρχονται οι Νίκος Ανδρουλάκης,  Παύλος Γερουλάνος, Χάρης Δούκας, Μιλένα Αποστολάκη, Μιχάλης Κατρίνης, Νάντια Γιαννακοπούλου και Γιάννης Κανελλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Διαμαντοπούλου θα εξηγήσει τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση. Αναμένεται να τονίσει πως ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να είναι έτοιμος για  να γίνει πρωθυπουργός και ότι εκείνη πληρεί τις προϋποθέσεις.

Πριν από ένα χρόνο η  Άννα Διαμαντοπούλου σε συνέντευξή της στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» αναφερόταν στα υπέρ και τα κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εξέφραζε το φόβο για μετεκλογική πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα, δηλώνοντας ότι θεωρεί «επικίνδυνη μια διακυβέρνηση από έναν συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και ΜέΡΑ-25».

Υπογράμμιζε ότι οποιαδήποτε κυβέρνηση προέκυπτε από τις εκλογές θα είχε να αντιμετωπίσει «ακανθώδη ζητήματα», όπως αυτό των σχέσεων με την Τουρκία, ενώ τόνιζε την ανάγκη για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις στη χώρα και κατέληγε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν έχει άλλη επιλογή από την προώθηση τολμηρών μεταρρυθμίσεων».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι