Αύριο θα ανακοινωθεί ο κατώτατος μισθός που θα ισχύσει από την 1η Απριλίου

Καταβάλλεται αύριο Παρασκευή η αποζημίωση ειδικού σκοπού.

Αύριο το πρωί θα ανακοινωθεί η αύξηση στον  κατώτατο μισθό, όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. Σύμφωνα με πληροφορίες των οικονομικών συντακτών, θα διαμορφωθεί στα 840 ευρώ, δηλαδή θα δοθεί αύξηση 60 ευρώ, κάτι που εκτιμάται ότι αφορά 600.000 εργαζόμενους.

«Αύριο Παρασκευή, στις 11.00 θα συνεδριάσει στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, το υπουργικό συμβούλιο. Για τα θέματα της συνεδρίασης θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση. Μεταξύ άλλων θα ανακοινωθεί η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό, η τέταρτη συνεχόμενη μέσα σε αυτά τα σχεδόν πέντε χρόνια. Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν έχει φθάσει στα 780 ευρώ ενώ ο μέσος μισθός έφθασε στα 1251 από 1046 που ήταν το 2019», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version