Αύριο η συνάντηση Τράμπ-Νετανιάχου για το Μεσανατολικό

Αύριο η συνάντηση Τράμπ-Νετανιάχου για το Μεσανατολικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις αύριο Δευτέρα με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον ηγέτη του κεντρώου κόμματος «Μπλε-Λευκό» Μπένι Γκαντζ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πιθανότατα θα μοιραστεί μαζί τους κάποιες λεπτομέρειες του ειρηνευτικού σχεδίου του για τη Μέση Ανατολή, σύμφωνα με μια αμερικανική πηγή.

Ο Τραμπ θα συναντηθεί αρχικά με τον Νετανιάχου και αμέσως μετά με τον Γκαντζ, τον βασικό πολιτικό αντίπαλο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, είπε η ίδια πηγή, που έχει γνώση του σχεδίου. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν την Τρίτη.

Ο Νετανιάχου έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και τις δύο ημέρες, ενώ ο Γκαντζ ανέφερε ότι θα τον δει αύριο, Δευτέρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version