Αυτοί είναι οι πέντε υποψήφιοι διάδοχοι του Μπόλτον

"Βόμβες" Μπόλτον κατά Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε απόψε ότι μεταξύ των πέντε υποψηφίων για τη θέση του συμβούλου εθνικής ασφάλειας περιλαμβάνονται ο πρώην αναπληρωτής σύμβουλος εθνικής ασφάλειας Ρίκι Γουαντέλ, ο σύμβουλος του αντιπροέδρου Μάικ Πενς, Κιθ Κέλογκ και ο διαπραγματευτής σε καταστάσεις ομηρείας Ρόμπερτ Ο’ Μπράιεν.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος, ο Τραμπ πρόσθεσε ότι υποψήφιοι για τη θέση του Τζον Μπόλτον, τον οποίο απέλυσε την περασμένη εβδομάδα, είναι επίσης ο Φρεντ Φλάιτς, πρώην αναλυτής της CIA και συνεργάτης, κάποτε, του Μπόλτον, και η Λάιζα Γκόρντον-Χάγκερτι, υφυπουργός Ενέργειας, αρμόδια για την πυρηνική ασφάλεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version