Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση Λεωφορείου – Πληροφορίες για έναν νεκρό

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Παλλήνη όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλήνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα irafina.gr το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το ΙΧ έπεσε πάνω στη στάση, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του και πέντε να τραυματιστούν. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 6 ασθενοφόρα, 3 οχήματα της Πυροσβεστικής. όπως και αρκετά περιπολικά και άνδρες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ από το σοβαρό τροχαίο υπάρχουν έξι τραυματίες, ένας από τους οποίους σε σοβαρή κατάσταση. Το τροχαίο συνέβη στις 20:45 στη λεωφόρο Μαραθώνιος στην Παλλήνη, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε στάση λεωφορείου, μπροστά στον σταθμό του προαστιακού. Τραυματίες είναι ο οδηγός και πέντε από τους ανθρώπους που περίμεναν στη στάση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι