Αυτοκτόνησε ο Γεωργιανός γυναικοκτόνος της Θεσσαλονίκης

Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ 42χρονος που τραυμάτισε τη σύζυγό του στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο

Με τον επίδεσμο που είχε δεμένο στο χέρι φέρεται να κρεμάστηκε ο Γεωργιανός γυναικοκτόνος, που βρέθηκε προ λίγου νεκρός στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Ο 48χρονος Γεωργιανός είχε σκοτώσει προ ημερών την 56χρονη σύντροφο του και είχε λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εις βάρος του ο εισαγγελέας είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, βία κατά υπαλλήλων, δήλωση ψευδών στοιχείων και φθορά σε πράγματα με φωτιά. Απολογούμενος προανακριτικά φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν εντάσεις με την σύντροφό του.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι), τραυμάτισε θανάσιμα την 56χρονη γυναίκα, επιφέροντας πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματος. Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε περιοχή της Καλαμαριάς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Η 56χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, σκόπευε, σύμφωνα με το περιβάλλον της, να διακόψει τη σχέση τους λόγω των συνεχών προστριβών που είχε μαζί του. Μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία ότι άκουσαν την γυναίκα να εκλιπαρεί τον 48χρονο να μην την σκοτώσει, ενώ τον είδαν να εγκαταλείπει το σπίτι, αφού πρώτα το κλείδωσε, με αιματοβαμμένα χέρια και ρούχα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι