Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Ζάκυνθος

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 39χρονου αστυνομικού, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη για σχεδόν δυο μήνες, κακοποιούσε και εξέδιδε τη 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, μετά από εισαγγελική εντολή. Σημειώνεται ότι για το θέμα αυτό είχε δημιουργηθεί πολιτικό ζήτημα τις προηγούμενες ημέρες με τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί την κυβέρνηση και κυρίως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για καθυστέρηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Νοεμβρίου του 1982. Ο αστυνομικός έχει ήδη προφυλακιστεί, όπως και ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, ο οποίος φέρεται να τη βίαζε από τα 11 της χρόνια.

Εντωμεταξύ, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 16ης ανακρίτριας και ο τρίτος κατηγορούμενος στην υπόθεση, ένας 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε την 19χρονη, σε ηλικία 16 ετών. Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν.  Η νεαρή κοπέλα έχει αναφέρει στην προανακριτική της κατάθεση ότι ο κατηγορούμενος από την ηλικία των 16 ευρώ την εξέδιδε σε φίλους του έναντι 70 ευρώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι