Αυτοσχέδιος μηχανισμός κατά Σαλβίνι

Ο Ματέο ο Αφρικανός και το σύνδρομο της Καρχηδόνας

Έκρηξη μικρού αυτοσχέδιου μηχανισμού σημειώθηκε σε τοπική οργάνωση της Λέγκας, στην περιοχή Τρεντίνο της βορειοανατολικής Ιταλίας, την οποία επισκέπτεται ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματτέο Σαλβίνι.

Η έκρηξη, που σημειώθηκε στην διάρκεια της νύχτας, προκάλεσε  περιορισμένες υλικές ζημιές, ενώ άγνωστοι έγραψαν σε τοίχο απέναντι από τα γραφεία την φράση «ο άνεμος συνεχίζει να φυσάει».

Σύμφωνα με την τοπική διεύθυνση της αστυνομίας οι υπεύθυνοι έχουν εντοπισθεί και θα ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος τους. «Για την έκρηξη αυτή ευθύνονται οι αναρχικοί. Είμαι περήφανος για τα όργανα της τάξης που καθάρισαν ήδη την περιοχή» έγραψε στο διαδίκτυο ο Ματτέο Σαλβίνι.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι