Αύξηση κρουσμάτων στη Νέα Σμύρνη

33χρονος νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι

«Ραγδαία είναι η αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες στη Νέα Σμύρνη», σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, εντούτοις αναφέρει ότι μέσα σε μια εβδομάδα αυξήθηκαν κατά 38, αριθμός που δεν είναι ακραίος για τις γειτονιές της Αθήνας και προκαλείται και η απορία γιατί ειδικά αυτός ο δήμος θωρεί ότι έχει ραγδαία αύξηση, ενώ την τελευταία εβδομάδα έχουν όλες οι γειτονιές.

Ο δήμος δεν αναφέρεται πάντως σε συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις προφανώς για να μην οξύνει τα πνεύματα, όμως και αυτές θα έπαιξαν τον ρόλο τους στην αύξηση των κρουσμάτων. Ανεξαρτήτως  των αιτίων, ο δήμος ανακοίνωσε ότι τα κρούσματα την προηγούμενη Δευτέρα ήταν 138 (39 νοσηλευόμενοι και 99 σε καραντίνα) ενώ σήμερα ο ΕΟΔΥ τους γνωστοποίησε ότι τα κρούσματα είναι 176 (45 νοσηλευόμενοι και 131 σε καραντίνα).  Δεν είναι γνωστό αν ο ΕΟΔΥ στέλνει τέτοιες γνωστοποιήσεις σε όλους τους δήμους ή το έκανε ειδικά για τη Νέα Σμυρνη, για πολιτικούς  λόγους, καθώς πολλοί δήμοι βρέθηκαν ξαφνικά σε αυστηρό lockdown χωρίς ο ΕΟΔΥ και  η Πολιτική Προστασία να τους έχει ενημερώσει για αύξηση κρουσμάτων και μάλιστα οι δήμαρχοι έπεσαν από τα σύννεφα και αναρωτήθηκαν γιατί μέχρι να φτάσουν στο αυστηρό lockdowwn δεν ειχαν απολύτως κανένα “συναγερμό” από τους αρμοδίους φορείς,

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του δήμου Νέας Σμύρνης.

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες…

Δημοσιεύτηκε από Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης στις Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι